AK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numara

AK Parti'nin başlattığı, MHP'nin desteklediği Milli Hesaplar Burada etkinliği sosyal medyada hızla yayılarak hem Türkiye'de hem de dünya genelinde gündemin 1. sırasına oturdu. #MilliHesaplarBurada etiketi haber yayına hazırlandığında 700 bini aştı...

Türkiye'nin ve dünyanın sosyal medya gündemi AK Parti'nin Twitter'da başlattığı Milli Hesaplar Burada etkinliği oldu. 

Haber yayına hazırlandığında 700 bin sayısını aşan katılım ile #MilliHesaplarBurada etiketi hem dünyada hem de Türkiye'de gündemin birinci sırasına yükseldi.

AK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numaraAK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numara - Resim : 2

Halen her iki kulvarda da gündemin ilk sırasında bulunan kampanyanın amacını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal şöyle anlattı: 

"Devletimizin ve hukukun yanında duruyoruz. Hakikatı kuşanıp, hakikatı konuşup "Sosyal Medya Etik Kuralları"nı kabul ediyor ve takipleşiyoruz. Böylece sosyal medyayı milli kültürümüzün ve ahlakımızın vakur duruşu ile kuşatıyoruz.

Bugün dünya salgınla boğuşurken ülkemizde devlet ve millet elele vermiş destan yazıyor. Devletine düşmanlık eden, salgınla mücadelenin zaafa uğramasından medet uman, tehdit eden, darbe diyen, terör örgütlerine yaslananlara karşı yan yana gelen
#MilliHesaplar’a teşekkür ediyoruz.

18 yıldır Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın liderliğinde, gün gelmiş muhtıralara, kapatma davalarına, gezi kalkışmasına, yargı darbelerine, 15 Temmuz'lara direnmiş, liderinin yanında, dimdik ayakta durmuş, bir yandan da bugünün Türkiye’sini kurmuş #MilliHesaplarBurada..."

Ünal, profilinde yeşil daire ve Türk Bayrağı kullananları şahsi hesaplarından limit doluncaya kadar takip edeceğini de belirtti.

AK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numara - Resim : 3

Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ise etkinliğe,

"Milli Hesaplar Nerede?
Diyenlere ....
Engüzel cevap...
Milletini Seven Burada...
Bayrağını Seven Burada...
Vatanını Seven Burada...
Devletini Seven Burada..
Ezanını Seven Burada
Liderimiz
@RTErdogan" mesajı ile destek verdi... 

AK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numara - Resim : 4

Etkinliğe MHP'lilerin katılımı da yoğundu...

AK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numara - Resim : 5

AK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numara - Resim : 6

 

AK Parti'nin başlattığı MHP'nin desteklediği #MilliHesaplarBurada etiketi dünya gündeminde 1 numara ile ilgili etiketler Twitter AK Parti MHP Mahir Ünal #MilliHesaplarBurada Öznur Çalık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.