AK Parti'nin başlattığı projeyi 3 yılda tamamlayan İmamoğlu'na tepki: "Başlattığımız projelerden size daha çok “ekmek” çıkar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin ilk ekşi mayalı ekmek fabrikasının açıldığını duyurdu... AK Parti İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, bu projenin AK Parti döneminde başlatıldığını ve İmamoğlu'nun 3 yılda tamamladığını belirterek sitem etti. Türkyılmaz, "Başlattığımız projelerden size daha çok “ekmek” çıkar.Yeter ki hizmet etmeye niyetiniz olsun." notunu paylaştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’nin en büyük ekşi mayalı ekmek fabrikasını açtıklarını duyurdu.

İmamoğlu paylaşımında "Günlük 250 bin ekmek üretecek fabrikamız Halk Ekmek’in kurucusu Ahmet İsvan’ın adını taşıyacak. İstanbul’a hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

PROJEYE AK PARTİ DÖNEMİNDE BAŞLANDI

İmamoğlu'nun bu paylaşımına AK Parti İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan yanıt geldi. Fabrikanın temelinin AK Parti döneminde atıldığına dikkat çeken Türkyılmaz, projeyi üç yılda tamamlayabilen İBB'ye şu sözlerle seslendi:

"AK Parti döneminde ihalesi yapılan ve yarısı tamamlanmış olan ekmek üretim tesisini onca halk ekmek kuyruğu tartışmasına rağmen 3 yıl sonra açmayı başarabildiniz.

Başlattığımız projelerden size daha çok “ekmek” çıkar.

Yeter ki hizmet etmeye niyetiniz olsun."

 

 

AK Parti'nin başlattığı projeyi 3 yılda tamamlayan İmamoğlu'na tepki: "Başlattığımız projelerden size daha çok “ekmek” çıkar ile ilgili etiketler ibb başkanı ekrem imamoğlu ekşi mayalı ekmek fabrikası AK Parti İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.