AK Partilileri zombilere benzettiler!

CHP'li Kartal Belediyesi, Game of Thrones dizisi üzerinden AK Partililere hakaret ettiği skandal mesajına gelen tepkiler üzerine özür dilemek yerine “yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesini önemle rica ederiz” açıklaması yaptı.

CHP'li Kartal Belediyesi, dün skandal bir paylaşım yaptı. Paylaşımı görenler gözlerine inanamazken mesajda Game of Thrones dizisindeki akyürüyenler adlı zombiler AK Partililere benzetilirken Günaydın Kartal mesajı altında şu ifadelere yer verildi;

Kış mı geliyor? Evet evet "kış geliyor" Nam-ı diğer "winter is coming":) Sonra işte akyürüyenler de çıkıverir ortaya... Onlar çıkmazsa hatırımız kalır; isimleri de pek manidar... Meşhur dizi Game of Thrones'tan bahsediyorum tabi ki, akyürüyenler filan deyince, siz ne sandınız ki?:) Hani böyle zombi gibi yürüyüp de kendi cehaletlerini şey pardon ölümlerini ortalığa yaymaya çalışıyorlar filan... Pek de çirkinler, pek... Yobazlık böyle yüze bir çirkinlik mi veriyor, bir acayiplik mi nedir bilinmez?!!??

Sabah sabah dizi muhabbetinin dibine vurmuşken, şakayı bir yana bırakıp güzel bir kış olmasını dileyelim bari, bir de akyürüyenlerin mümkünse Dünya'nın hiçbir yerinde olmamasını dileyelim;

Tepkiler üzerine bir açıklama yayınlayan belediye “Kartal'da yaşayan herkese aynı noktadadır, herkesin inancına, düşüncesine aynı saygı ve hoşgörü ile yaklaşmaktadır. Yazıda sadece dünyaca meşhur http://www.imdb.com/title/tt0944947/ dizisinden bahsedilmektedir. Yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesini önemle rica ederiz” ifadelerini kullandı.

FullSizeRender_1

AK Partilileri zombilere benzettiler! ile ilgili etiketler CHP Kartal Belediyesi skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.