AK Parti'li vekilden Independent'a yalanlama

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesinin kaydı sosyal medyadan paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çelik'e geçmiş olsun dileklerini ilettiği görüşme Independent Türkçe tarafından haberleştirildi. Haberde Çelik'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Bu iddia AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel tarafından yalanlandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’in bir aracın içinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesi Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tarafından sosyal medyadan yayınlandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmiş olsun dileklerini ilettiği ve tedavi için Ankara'ya davet ettiği AK Parti'li Çelik'in, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde yanıt verdiği görüldü.

SORGULAMADAN 'KORONA' DEDİLER

Bu görüşme, Independent Türkçe tarafından haberleştirildi. Ancak Çelik'in hastalığının ne olduğunu bile sorgulama gereği duymayan Independent, milletvekilinin koronavirüse yakalandığını öne sürdü.

AK Parti'li vekilden Independent'a yalanlama

AK PARTİ'Lİ ÖZEL'DEN YALANLAMA

Bu iddia,  AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel tarafından yalanlandı. Çelik'in koronavirüse yakalanmadığını, başka bir rahatsızlığı olduğunu ifade eden Özel, "Cumhurbaşkanımız doğru tanı için Ankara’ya gelmesini tavsiye etmiştir. Hava ambulansla intikali gerekmemektedir!" dedi.

"Habercilik bu değil, gazetecilik bu değil" sözleri ile Independent Türkçe'ye tepki gösteren Özel, "Yapılan yorumlara baktığımızda bir kadının, bir annenin maruz bırakıldığı sözlerin sorumlusu bu yalan habercilik anlayışıdır... bakalım bu yalanı düzeltip özür dileyecek misiniz?!" diye konuştu.

AK Parti'li vekilden Independent'a yalanlama ile ilgili etiketler Hatay milletvekili Independent Türkçe Sabahat Özgürsoy Çelik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.