AK Parti'li Turan: Adaleti kendileri için değil büyük abileri, dış güçler için arıyorlar

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Gelibolu İlçe Teşkilatının 6'ncı Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adalet Kurultayı ile ilgili eleştirilerde bulundu

"Vatanseverliği, ülkesini şikayet edenlerden öğrenecek değiliz." diyen Turan, Çanakkale'de, daha önce bu topraklara gelmeyen, şehitleri hatırlamayanların misafir edildiğini söyledi.

Söz konusu kişilerin bu topraklarda adalet aradıklarını söylediklerini ifade eden Turan, şöyle konuştu:

"Bunu da kendileri için değil büyük abileri, dış güçler için arıyorlar. Bu ülkeye zarar vermek isteyenler için arıyorlar. Bir de bu yetmezmiş gibi Cumhurbaşkanımızı vatansever olmamakla suçluyorlar. Milleti için canını vermeye hazır bir lidere söylüyorlar. Bunlar değil mi Türkiye güvenli bir ülke değil, buraya gelmeyin diyenler? Bunlar değil mi yurt dışına mektup yazıp ülkesini şikayet edenler, müdahale edilmesini talep edenler? Vatanseverliği, ülkesini dış güçlere şikayet edenlerden, onların sözcülüğünü yapanlardan öğrenecek değiliz. Önce millete sahip çıkmayı öğreneceksin. Millet için can vermeyi öğreneceksin ve ondan sonra vatanseverliğe laf söyleyeceksin."

AK Parti'li Turan: Adaleti kendileri için değil büyük abileri, dış güçler için arıyorlar ile ilgili etiketler Bülent Turan Ak Parti Grup Başkanvekili CHP adalet kurultayı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.