AK Partili Şamil Tayyar'dan İmamoğlu uyarısı: 20 yıllık emeklerimize yazık olur

İBB’ye yönelik "terör iltisaklı personel" iddiaları ile ilgili açıklamaları eleştiren AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, İmamoğlu’nun görevden alınmasının, AK Parti'nin 20 yıllık emeğine ve ülke geleceğine zarar vereceğini belirtti.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi gazeteci Şamil Tayyar, İBB'ye terör örgütü üyesi personel alımı yaptığı iddiaları ile gündemden düşmeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu'nun görevden alınması gibi bir durumun AK Parti'ye zarar vereceğini savundu.

İBB’ye yönelik "terör iltisaklı personel" iddiaları ile ilgili açıklamaları eleştiren Şamil Tayyar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, İmamoğlu’nun görevden alınmasının, AK Parti'nin 20 yıllık emeğine ve ülke geleceğine zarar vereceğini belirtti.

"Lafım ortaya" vurgusu yapan Şamil Tayyar, "İmamoğlu’nun görevden alınması, hiç hak etmediği pâye olur. 20 yıllık emeklerimize, bu güzel ülkenin geleceğine yazık olur. Lafım, ortaya. İsteyen istediği payı alır." dedi.

AK Partili Şamil Tayyar'dan İmamoğlu uyarısı: 20 yıllık emeklerimize yazık olur ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Şamil Tayyar İBB terör iltisaklı personel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.