RÜSTEM TÜYSÜZ’DEN İMAMOĞLU’NA TEPKİ: YÜZYIL GEÇSE DE BU ŞEHRİ DÖNÜŞTÜREMEZ!

SuperHaber'e konuşan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, AK Parti’nin ‘Yeniden Büyük İstanbul’ mitinginde Ekrem İmamoğlu'nu topa tuttu.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, AK Parti’nin ‘Yeniden Büyük İstanbul’ mitinginde SuperHaber'e önemli açıklamalarda bulundu.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e konuşan Tüysüz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2019'dan beri 5 yıllık dönemini 'fetret devri' olarak tanımladı.

AK Parti'nin İBB başkan adayı Murat Kurum'un Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı dönemindeki projeleri nedeniyle kendisini kanıtladığına vurgu yapan Tüysüz, İmamoğlu'nu vaatlerini yerine getirmediği için topa tuttu.

''5 YILLIK 'FETRET DEVRİ' İÇİNDE İSTANBUL'U ÖNGÖRÜSÜZ, VİZYONER OLMAYAN BİR İDARE TARAFINDAN İDARE EDİLEMEDİĞİNİ GÖRDÜK''

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, ‘’İstanbul’un yeniden hizmete kavuşması anlamında bugün İstanbul’un kendini ifade etmiş olduğu anlamlı bir miting. 5 yıllık bir fetret devri içinde İstanbul’u maalesef öngörüsüz, vizyoner olmayan idare tarafından yürütülen bir süreçte idare edilemediğini gördük. Rüştünü fazlasıyla ispat etmiş olan bakanlık döneminde tüm vatandaşlara dokunmuş depremde, selde, yangında gerekli özeni fazlasıyla göstermiş vatandaşın haliyle hallenmiş olan Murat Kurum’un konuşmalarına şahitlik ettik. 31 Mart’ta sandıkların Kurum ile birlikte patladığını hep birlikte göreceğiz. Murat Kurum başkanımın en önemli özelliği çevre şehricilik, kentsel dönüşüm anlamında İstanbul’a beklenen hizmeti sunacak bir başkanımız. İmamoğlu’nun 2019’daki mottosu ’5 yılda 100 bin konut yapacağız’dı. 5 yılda 5 bin konutu zor yaptı. Bu gidişle yüzyıl geçse de bu şehri dönüştürme şansı yok. Muhtemel İstanbul depremine karşı bu şehrin geleceğimizi güvence altına almak için hızlı bir dönüşüme ihtiyacı var. Kurum ile bu dönüşümü inşallah dönüştüreceğiz. Bu şehrin ulaşım, trafik anlamında hayatı kolaylaştıran çözümlere ihtiyacı var. 2019’da emanet ettiğimiz şehrimizi Avrupa Şehirleri arasında trafikte 6.sıradayken şu anda en yüksek trafik olan 1. Şehir seviyesine yükseldi. Güvenilir özelliğini kaybeden bir şehir haline geldi. Metro, otobüs anlamında da Avrupa’nın en genç filosunu 2019’da teslim ettik. Şu an gelinen süreçte tüm otobüsler dökülüyor. Metrolar bir karış ilerleyemedi. 62 kilometre bahsedilen metro, Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan ve daha önce açılışı gerçekleştirilmeyen metrolardı. Bu şehrin ulaşım, trafik problemlerini ortadan kaldırmalıyız. Gerekiyorsa metrobüsleri değerin altına almamız lazım. 10 yıl sonrasının oluşabilecek sıkıntılarını şimdiden öngörüp yatırımları gerçekleştirmeliyiz.’’ şeklide konuştu.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz’ün açıklamalarını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

RÜSTEM TÜYSÜZ’DEN İMAMOĞLU’NA TEPKİ: YÜZYIL GEÇSE DE BU ŞEHRİ DÖNÜŞTÜREMEZ! ile ilgili etiketler Murat Kurum Ekrem İmamoğlu İBB CHP AK Parti Atatürk Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bağcılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.