AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Yenilen pehlivan güreşe bir türlü doymazmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Kemal bey biraz sabrederse 1-1.5 sene sonra seçim var. O zaman bir kez daha tıraşı gözünün önüne iner" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Öhaseki, Kayseri'de Erciyes Dağı'nda bir otelin açılışına katıldı. 

Burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim açıklamasını değerlendiren Özhaseki, "Vatandaş mı istiyor, kendisi mi istiyor orası biraz şüpheli" dedi.

"BİR KEZ DAHA TIRAŞI GÖZÜNÜN ÖNÜNE İNER"

Özhaseki, "Yenilen pehlivan güreşe bir türlü doymazmış. Kaçıncı kere yenildi, kaçıncı kere seçime girdi valla ben sayısını unuttum. Kemal beyin yapmaya çalıştığı şu. Özellikle pandemi döneminde tedarik zincirinin koptuğu, biraz iletişimin ve ulaşımın sıkıntılı olduğu, üretim noktasında ufak tefek te olsa imalatçıların sıkıntı yaşadığı bir ortamda acaba bunu ranta nasıl çevirebiliriz. Bu pandemi döneminden oy devşirebilir miyiz derdi içerisindeler. Pandemi dönemini en iyi atlatan şehirlerin başında Kayseri var. Kayseri’de işler çok da iyiye gidiyor. İhracat rakamları da patlıyor. Asgari ücretle birlikte herkes işinde ve gücünde mutlu bir şekilde devam ediyor. Kemal beyde biraz sabrederse 1-1.5 sene sonra seçim var. O zaman bir kez daha tıraşı gözünün önüne iner" diye konuştu.

AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Yenilen pehlivan güreşe bir türlü doymazmış ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Özhaseki AK Parti CHP seçim erken seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.