AK Parti'li Hamza Dağ: Tüm dünya Erdoğan'a teşekkür etti ama muhalefet sessiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında imzalanan tahıl koridoru anlaşmasına ilişkin ülke liderlerinin krizi çözen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiğini ancak muhalefetin sessiz kaldığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Habertürk canlı yayınınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tahıl anlaşmasının önemine dikkat çeken Dağ, anlaşmanın imzalanmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük rolü olduğunu ve dünyanın her yerinden teşekkür mesajları geldiğini ancak muhalefet partilerinin sessiz kaldığını söyledi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, şu ifadeleri kullandı:

"BM Genel Sekreteri teşekkür etti, Beyaz Saray teşekkür etti. Rusya teşekkür etti. Özellikle bu tahıl meselesinden faydalanacak Ortadoğu'daki Afrika'daki mazlum ülkeler teşekkür etti ama bu ülkenin muhalefetinden bir tane söz duyamadık. Olumsuz bir şey söyleyemezler zaten ama olumlu da duyamadık. Eğer aynı başarıyı muhalefetteki bir lider elde etmiş olsaydı AK Parti çatısı altında siyaset yapan herkes çok rahat bir şekilde teşekkür ederdi. Bizim aramızdaki fark bu. Aramızdaki fark ideolojik değil artık ahlaki. "

 

 

AK Parti'li Hamza Dağ: Tüm dünya Erdoğan'a teşekkür etti ama muhalefet sessiz! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tahıl anlaşması
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.