AK Partili Hamza Dağ: Spontane gelişen bir olayla alakalı yine kirli bir kurgu başlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti sırasında 10 yaşında bir çocuk verilen mikrofonla alandakilere seslenip, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hain' demişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Trabzon'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada sahneye çıkan bir çocuğa mikrofon verilmesi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hain' demesi olayına ilişkin açıklama yaptı.


Sosyal medyadan paylaşım yapan Hamza Dağ, "Spontane gelişen bir olayla alakalı yine kirli bir kurgu başlatıldı. Bahsi geçen küçük çocuk, Sn. Cumhurbaşkanımızın yanına gelmek için uzunca bir süre ağlıyor. Bunu farkeden Cumhurbaşkanımız çocuğu sahneye aldırıyor ve derdini dinliyor.

Kendi ideolojik yaklaşım veya siyasal tercihleri olduğunda çocukları “Planlı ve stratejik” şekilde kullanarak istismar edenlerin, bir çocuğun “Plansız ve öğretilmeden” sarf ettiği sözler için manipülasyon düğmesine basması, çaresizlik ve acizliktir.

Milyonların önünde meclis kürsüsünden el hareketi çekenler, şehit yakınlarına küfredip hiçbir şey olmamış gibi siyasete devam edenler pedagojiden bahsedecek en son insanlardır.

Cumhurbaşkanımız ve bizler, çocuklarımızı ve gençlerimizi bu gibi kirli siyasi kampanyalara alet etmiyor; onların beklentilerine cevap vermekten ve onlara her zaman ahlâkı, iyiliği ve vatan sevgisini aşılamaya çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz." dedi.

 

AK Partili Hamza Dağ: Spontane gelişen bir olayla alakalı yine kirli bir kurgu başlatıldı ile ilgili etiketler Hamza Dağ Trabzon Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.