AK Partili Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun o sözünü "Yine çaktınız" diyerek paylaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOGG hakkında söylediği bir söze dikkat çeken bir yanıt verdi. Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yine çaktınız Kemal Bey" dedi.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un seri üretimi bugün başlıyor. Cumhuriyet'in ilanının 99. yıldönümünde gerçekleşecek açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Muhalefetin geçmişte TOGG'a yönelik sözlerine AK Parti'den dikkat çeken bir yanıt geldi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOGG ile ilgili geçmişte söylediği sözleri "Yine çaktınız Kemal Bey" ifadeleriyle paylaştı.

AK Partili Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun o sözünü "Yine çaktınız" diyerek paylaştı ile ilgili etiketler Hamza Dağ AK Parti Kemal Kılıçdaroğlu TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.