AK Partili Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu su içer gibi yalan söylüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın Katar'a 2.5 milyon küçükbaş hayvan ihraç edildiği yönündeki iddialarına yanıt verdi. Dağ, "Nereden baksanız bu sayı akla, mantığa hiç uymuyor. Kemal Kılıçdaroğlu, su içer gibi, yemek yer gibi yalan söylüyor. Artık yalan onun doğal hali olmuş vaziyette" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Katar'a 2.5 milyon küçükbaş canlı hayvan ihracatı yapıldığına ilişkin sözlerine cevap vererek, “Kemal Kılıçdaroğlu, su içer gibi, yemek yer gibi yalan söylüyor. Artık yalan onun doğal hali olmuş vaziyette. Bu yalanları defalarca yüzüne söylenmiş olduğu halde bir kızarma da yok yüzünde.” yorumunda bulundu.

Beyaz TV'de katıldığı “Akılda Kalsın” programında açıklamalar yapan Dağ şunları söyledi:

“Ana muhalefetin genel başkanı olsam, Türkiye’deki küçükbaş hayvan varlığına bakarım. Türkiye’de küçükbaş hayvan varlığı ne kadar? İki buçuk milyon hayvan ne kadar seferde uçaklarla gider? 4 ayda bu hayvanlar gönderilir mi? Nereden baksanız bu sayı akla, mantığa hiç uymuyor. Kemal Kılıçdaroğlu, su içer gibi, yemek yer gibi yalan söylüyor. Artık yalan onun doğal hali olmuş vaziyette. Bu yalanları defalarca yüzüne söylenmiş olduğu halde bir kızarma da yok yüzünde. Muhalefete bakarız, onlar ne söylüyor takip ederiz. Ama bu tarz şeyleri görünce takibi bırakıyoruz. Esaslı yalanlarını düşünüyorum. Kılıçdaroğlu, ‘AK Partili 100 milletvekili, Bylock’cu’ dedi. Unutmuyoruz, ispatlayacaktı. Birçok yalan söyledi ama özür gelmedi. Genel bir parti politikası halinde yalanı söyleyelim, doğru söylerlerse biz bir yalan daha söyleyelim diyorlar... Kurumlarımız da vatandaşımız da gerçekleri ortaya çıkıyor. CHP Genel Başkanı neredeyse her gün yeni bir yalan ortaya koyuyor. En son yalan da bu. Bakalım bu salı, grup toplantısında ne yalan söyleyecek. Hep beraber görürüz."

AK Partili Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu su içer gibi yalan söylüyor ile ilgili etiketler Hamza Dağ AK Parti İhracat Kemal Kılıçdaroğlu küçükbaş hayvan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.