AK Partili Hamza Dağ: Ağaçları korumak yerine keserek sorunu çözdüklerini düşünüyorlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ağaç katliamından sonra şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürpark'taki 72 palmiyeyi kuruduğu gerekçesiyle kesti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Ağaçları korumak yerine keserek sorunu çözdüklerini düşünüyorlar. Beceriksizliklerine kılıf bulmada da çok mahirler" diyerek tepki gösterdi.

Kültürpark Dokuz Eylül kapısından girildiğinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasının önündeki yolda bulunan 72 palmiye ağacı kesildi. Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından kesilen ağaçlardan geriye kökleri kaldı. Ağaçların bir süre önce palmiye kırmızı böceklerinin istilasına uğradığı ve bu nedenle kesildiği iddia edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ağaç kesme skandalıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yine bir ağaç kesme hadisesi… Bu sefer İzmir BB ve kesilen 72 palmiye ağacı. Ağaçları korumak yerine keserek sorunu çözdüklerini düşünüyorlar. Beceriksizliklerine kılıf bulmada da çok mahirler. Çevreci STK’lar mı? Onlar ağaçları kesenin kimliğine göre tepki verirler."

AK Partili Hamza Dağ: Ağaçları korumak yerine keserek sorunu çözdüklerini düşünüyorlar ile ilgili etiketler İzmir Ağaç Hamza Dağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.