AK Partili Gizligider: Kabul edilemez! SuperHaber

AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, Trump’ın Rakka açıklamasını SuperHaber’e değerlendirdi.

ABD Başkanı Trump, "SDG (PKK/PYD) ve Suriye'de DEAŞ'a karşı savaşan müttefiklerimiz, terör grubunun (DEAŞ'ın) başkenti olarak ilan ettiği Rakka'yı başarılı bir şekilde geri aldı. Ortak çalışma sonucunda güçlerimiz bütün şehri DEAŞ'tan temizledi" dedi.

Trump’ın açıklamasını SuperHaber’e değerlendiren AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider “uzun vadede barışı sağlamak ise eğer buradaki amaç gerek Amerika için gerekse yerel güçler ve hepimiz için bu kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Gizligider sözlerine şu şekilde devam etti;

Hiçbirimizin kabul edemeyeceği dinimize ve Müslümanlara büyük zarar veren bu örgütü tasfiye etmek adına diğer terör örgütüne güçleriniz evriliyorsa bu uzun vadede kendileri içinde tehlikelidir bu ülke içinde tehlikelidir. Bizim açımızdan da kabul edilemez bir durumdur. Bu noktada tabi ki devam niteliğinde de tepkimiz olacak. Bunu sadece “günü kurtarmak” diye görüyorum ama bir terör örgütünden diğer bir terör örgütüne bölgeyi bırakmak şekliyle yorumluyorum bunu ben.

AK Partili Gizligider: Kabul edilemez! SuperHaber ile ilgili etiketler ABD PKK PYD Trump rakka SDG ebubekir gizligider
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.