AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'araç tahsisi' tepkisi: Alenen yalan söylüyorsunuz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında 'İBB tarafından AK Parti'ye araç tahsis edildiği' iddiasını gündeme getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, söz konusu haberin tekzibinin Mayıs 2021'de yayınlandığını hatırlatarak, "Alenen yalan söylüyor ve gayri ahlaki siyasi yaklaşımınızı ısrarla sürdürüyorsunuz." dedi.

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından AK Parti'ye araç tahsis edildiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bu iddianın parti tarafından tekzip edildiğini, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 'tekzip edilmiş bir yalanı' tekrar gündeme getirerek ne hedeflediğini sordu.

"ALENEN YALAN SÖYLÜYORSUNUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, belgeleri ve söz konusu haber ile tekzip metnini yayınlayarak, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, bugün bir TV programında AK Parti'ye araçlar tahsis edildiğini iddia etti. İBB araçlarının partimize tahsis edildiği iftirası ilk olarak 03.05.2021 tarihli Yeniçağ Gazetesi'nde ortaya atılmış aynı gün içerisinde partimizce tekzip edilmiştir. Tekzip metni de 09.05.2021 tarihinde ilgili gazetede yayınlanmıştır. Sayın Genel Başkan tekzip edilmiş bir yalanı tekrar gündeme getirerek ne hedefliyorsunuz? Alenen yalan söylüyor ve gayri ahlaki siyasi yaklaşımınızı ısrarla sürdürüyorsunuz." dedi.

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'araç tahsisi' tepkisi: Alenen yalan söylüyorsunuz

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'araç tahsisi' tepkisi: Alenen yalan söylüyorsunuz - Resim : 2

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'araç tahsisi' tepkisi: Alenen yalan söylüyorsunuz - Resim : 3

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'araç tahsisi' tepkisi: Alenen yalan söylüyorsunuz - Resim : 4

 

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'araç tahsisi' tepkisi: Alenen yalan söylüyorsunuz ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Hamza Dağ İBB AK Parti araç tahsisi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.