AK Parti'li Canikli: İBB'de tarihin en büyük yolsuzluğu yapılıyor

AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmada İBB'de tarihin en büyük soygununun yapıldığını söyledi. Canikli, bugüne kadar bir şirkete 1.8 milyar liralık ihale verildiğini ancak bunun 1 milyar 50 milyonunun fazla olduğunu, hırsızlık yapıldığını ifade etti.

AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Meclis'te gerçekleştirdiği konuşmada, İBB'de düzenli bir şekilde ve sistematik soygun yapıldığını ileri sürdü.

"BUGÜNE KADAR BÖYLESİYLE KARŞILAŞILMADI"

Bugüne kadar böyle yolsuzlukla karşı karşıya kalınmadığını söyleyen Canikli, "Bu tarihin en büyük yolsuzluğudur" dedi.

Nurettin Canikli, TBMM'de yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yapılan bir takım ihalelerle tarihin en büyük soygununun yapıldığını söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TÜM BUNLAR GÖRÜLECEK"

Sadece 7 ihalede yapılan yolsuzluğun 1993'deki İSKİ skandalının yanında devede kulak kaldığını söyleyen Canikli, önümüzdeki günlerde tüm bunların görüleceğini kaydetti.

TBMM'de görüşmeler devam ederken İBB'de ihale yapıldığını ve devletin soyulduğunu ifade eden Canikli, bugüne kadar bir şirkete 1.8 milyar liralık ihale verildiğini ancak bunun 1 milyar 50 milyonunun fazla olduğunu, hırsızlık yapıldığını söyledi.

 

AK Parti'li Canikli: İBB'de tarihin en büyük yolsuzluğu yapılıyor ile ilgili etiketler AK Parti İBB ihale Nurettin Canikli yolsuzluk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.