AK Parti'li Bülent Turan'dan Şahan Gökbakar ile tartışan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepki: "Sadece işinize odaklansanız artık."

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya üzerinden bir süredir sanatçı Şahan Gökbakar ile tartışmasını sürdüren Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'a tepki gösterdi. Turan, "Sadece işinize odaklansanız artık." ifadesini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, son dönemde Kızılay'ın çadır satışıyla gündeme gelen ve uzun süredir sanatçı Şahan Gökbakar ile sosyal medya üzerinden tartışmayı sürdüren Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ı eleştirdi.

Bülent Turan, Twitter üzerinden Kınık'ın Şahan Gökbakar'a olan son mesajını alıntıladı ve şunları söyledi:

"Bu nasıl bir üslup, yok mu sizin avukatınız-basın danışmanınız, açıklama yapılacaksa onlar yapsın

Göreviniz Recep İvedik tiplemesi ile bu seviyede bir polemik midir?

Sadece işinize odaklansanız artık."

Şahan Gökbakar ile Kerem Kınık arasındaki tartışma, Kızılay'ın Ahbap Derneği'ne çadır satışından sonra başlamış ve uzun süredir devam ediyordu.

AK Parti'li Bülent Turan'dan Şahan Gökbakar ile tartışan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepki: "Sadece işinize odaklansanız artık." ile ilgili etiketler Bülent Turan Kerem Kınık Şahan Gökbakar Kızılay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.