AK Partili Baçcı: Balık baştan kokar SuperHaber-Özel

AK Parti Milletvekili Abdullah Başcı, CHP’lilerin şehitlikteki içkili alem yapması ile ilgili “bu ahlaksızlığın daniskası” dedi.

CHP’nin Çanakkale’de gerçekleştireceği 4 günlük sözde Adalet Kurultayı’nda büyük bir rezalet yaşandı. Çanakkale'deki şehitlik alanında kamp kuran CHP'liler, şehitlikte içkili alem yaptı. Sabaha kadar süren içki alemine hiçbir CHP’li yönetici müdahale etmedi.

82

Tepki çeken içkili alem ile ilgili SuperHaber’den Arzu Erdoğral'a konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi- AK Parti Milletvekili Abdullah Başcı, “Çanakkale gibi şehitlerimizin kucak kucağa yattığı bir yerde böyle ahlaksızca utanmadan o şişeleri devirmeleri bu milletin hassasiyetlerine dokunmaktır” ifadelerini kullandı.

Başcı sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bizim değerlerimiz var. Değerlerimizi normal bir çocuğa da sorsanız bilirler. İnanç, itikat ve ibadet doğrultusunda vatan için canlarını veren yiğitlerin Çanakkale gibi bir yerde kemiklerini sızlatmak çok üzücü bir olay. Çünkü onlar vatan için canlarını verdiler. Çanakkale de normal bir program gerçekleştirirken arkasından da içki alemine takılmaları ve ana muhalefet partisinin mensuplarının bunu yapması söyleyecek bir şey bulamıyoruz. Biz insanların özel hayatına karışmıyoruz, ilgilenmiyoruz. Alkol alınacak yerler, mekanlar var oralarda sabahlara kadar içsinler. Bu bizi ilgilendirmez kendi özel hayatlarıdır. Çanakkale gibi şehitlerimizin kucak kucağa yattığı bir yerde böyle ahlaksızca utanmadan o şişeleri devirmeleri bu milletin hassasiyetlerine dokunmaktır. Onun için kim yaptıysa kimler bizzat işin içindelerse bir kez daha lanetliyorum. Kendilerini aklı selim olmaya ve şehitlerimize saygı göstermeye davet ediyorum. Aslında bu tür bir hareketi yapanların kişiliği ile de problemi olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendini bilen hangi zihniyette olursa olsun böyle yerlerde saygı gösterir. Bunların ne sosyal demokratlıkla, ne insanlıkla, ne de vatanseverlikle alakası var. Kendilerini çek etmelerini tavsiye ediyorum. Ahlaksızlığın daniskası bu. Bu işlerde balık baştan kokar. Bir disiplin olmadıktan sonra herkes bir yere çeker istediklerini istediği gibi yaparlar. Bunlar onu yapıyorlar.”

AK Partili Baçcı: Balık baştan kokar SuperHaber-Özel ile ilgili etiketler CHP Çanakkale içki alem abdullah başcı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.