AK Partili Ataş'tan Davutoğlu'na yanıt: Parti gerekeni yaptı

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun iddialarına yanıt verdi. Ataş, "İstişareler yapılır ve karar verilir. O süreçte de bu istişarelerden sonra böyle bir karar verildi” şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun iddialarına yanıt verdi. Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminin de kendisinin de Teşkilat Başkanı olduğunu hatırlatan Ataş, "İstişareler yapılır ve karar verilir. O süreçte de, bu istişarelerden sonra böyle bir karar verildi” dedi.

Katıldığı canlı yayında açıklamalar yapan Ataş, “Bu davanın bir lideri vardır. O liderde sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Genel başkanlar değişebilir, o zaman ki tarihte başbakanlar değişebilir ama bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Gerek Davutoğlu, gerekse sayın Binali Yıldırım'ın genel başkanlığa geliş süreçlerinde, öncelikle genel başkanın, liderin, davamızın lideri Tayyip Erdoğan'ın bir iradesi vardır. Onun iradesi ile bu adaylar belirlenir. İstişareler yapılır ve karar verilir. O süreçte de, bu istişarelerden sonra böyle bir karar verildi” dedi.

Davutoğlu’nun Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan olduğu süreçte kendisinin de Ak Parti teşkilat başkanı olduğuna işaret eden Ataş, Ahmet Davutoğlu’na tavsiyelerde bulunduğunu anlattı.

AK Partili Ataş'tan Davutoğlu'na yanıt: Parti gerekeni yaptı ile ilgili etiketler AK Parti Ahmet Davutoğlu msutafa ataş
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.