AK Parti'den üyelerine Ayasofya mesajı

Gelen son dakika haberine göre; AK Parti, Ayasofya'nın 24 Temmuz'da ibadete açılması nedeniyle üyelerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan bir SMS gönderdi.

Danıştay tarafından alınan kararla yeniden tamamen ibadete açılmasına karar verilen ve müze statüsü düşürülen Ayasofya'da ilk namaz 24 Temmuz cuma günü kılınacak. 

Bu önemli gün nedeniyle AK Parti, üyelerine bir SMS gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan mesajda şu ifadelere yer verildi;

''Değerli Üyemiz,

Ayasofya'nın yeniden camiye dönüşünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayasofya, inşa edildiği tarihten itibaren defalarca şahit olduğu, yeniden dirilişlerinden birini yaşıyor. Ayasofya'nın dirilişi, sadece Müslümanların değil, onlarla birlikte tüm mazlumların, mağdurların, ezilmişlerin, sömürülmüşlerin umut ateşinin yeniden alevlenişidir. Ayasofya'nın dirilişi, Türk Milleti, Müslümanlar ve tüm insanlık olarak dünyaya söyleyecek yeni sözlerimiz olduğunun ifadesidir. AK Parti ailesi olarak tarihin milletimize yüklediği sorumlulukla ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız.

Türkiye İçin İnandığımız Yolda Yürüyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan''

AK Parti'den üyelerine Ayasofya mesajı

AK Parti'den üyelerine Ayasofya mesajı ile ilgili etiketler Ayasofya AK Parti Recep Tayyip Erdoğan diriliş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.