AK Parti'den Özgür Özel'e sert tepki: Nefret siyasetinin Türkiye şubesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamalarda Özgür Özel'in Erdoğan'a söylediği sözlere sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin yerel seçimlerde aday çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Terör operasyonlarının devam ettiğini belirten Ömer Çelik "Terör örgütlerine müsaade etmeyiz" dedi. Çelik aday mesaisinin de sürdüğünü bildirdi. Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamalarına da tepki gösterdi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Seçimlere güçlü şekilde hazırlanmak için çalışmalar sürüyor. Özgür Özel'le birlikte CHP'nin yalan siyasetine devam edeceği ortaya çıktı. Sayın cumhurbaşkanımıza hain diyenlerin kimler olduğunu biliyoruz. Netanyahu, terör örgütleri bunları söyler. Sayın Özel'in söylediği cümlelerle aynı düzlemde.

Özel'in sözlerinin Wilders'ın sözlerinden farkı yok.Türk siyasetine sürülen lekeye üzülüyoruz. Kötülük nedir iyi biliriz. En son hangi kötülerin hangi siyasi kötülüğü yapmak için 14 Mayıs öncesi açıklamalarını gördük. Terör örgütleriyle aynı üslubu kullanan dili kullandılar. Türkiye'yi bu siyasi kötülükten milletimiz engelledi.

Seçimden sonra bu kötülüğün ne kadar organize olduğu ortaya çıktı. CHP'nin terör konusunda hassas olduğu dönemler gördük. Bu konuda CHP Baykal döneminde milli meselelerde Türkiye'nin pozisyonu savunma konusunda tavizsiz tavır sergilerdi.

Sayın cumhurbaşkanımıza karşı her türlü kötü odakların diliyle konuşursanız sponsorunuda beyan etmiş olursunuz. Diyorlar ki biz muhalefete muahlefet etmek iktidara destek sağlar. İktidarın doğrusu olduğunda her ne olursa olsun terörle mücadele konusunda PKK'nın yanına düşmelerini bu şekilde mi ifade edeceğiz.

TERÖRE KARŞI BİLDİRİ


Diyorlar ki biz muhalefete muahlefet etmek iktidara destek sağlar. İktidarın doğrusu olduğunda her ne olursa olsun terörle mücadele konusunda PKK'nın yanına düşmelerini bu şekilde mi ifade edeceğiz.

Özellikle umarım CHP'de milli değerler konusunda hassas olanlar CHP'yi bu savrulmadan kurtaracaktır. Söylediği sözler ne Cumhurbaşkanımıza ne Devlet Bahçeli'ye ne de Cumhur İttifakı'na etki etmez. Bu bildiriye imza atmak için şart öne sürülmez.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP'nin bildirisinde PKK yazmıyormuş, çünkü CHP, PKK diyemezmiş. Askerlerimiz şehit olduğunda attığım bildiride PKK terör örgütü dedim. Sayın Bahçeli PKK'nın adını anmadığımı söyledin, sen öyle bir tweet arıyorsan, işte Recep Tayyip Erdoğan'ın tweeti. Hain arıyorsan burada.

Cevap verilmesi gereken sorular vardır: Bu operasyon amacına ulaşmadıysa neden ulaşmadı? Ulaştıysa da neden oradayız? Optik kameralar yetersizse bu teknik olarak neden giderilmemektedir? 15 Temmuz sonrası kapatılan askeri hastanelerin ardından altın saat denilen süreçte bu hastanelerin olmaması ve yaralı askerlerin kurtarılması sürecinde ne kadar etkili olmuştur? Tek bir Mehmetçik hayatını kaybederek oradan gelmesin.

 

AK Parti'den Özgür Özel'e sert tepki: Nefret siyasetinin Türkiye şubesi ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Çelik Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.