AK Parti'den Libya ve Somali mesajı: Dostlarınızı korumak zorundasınız.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Türkiye'nin Libya ile imzaladığı mutabakat ve Somali'de düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Libya mutabakatına ilişkin olarak "Siz herhangi bir şekilde sadece sınırlarınıza kapanarak milli çıkarlarınızı koruyamazsınız. Dostlarınızı korumak zorundasınız, müttefiklerinizi korumak zorundasınız." dedi.

CHP'nin Libya'ya ilişkin açıklamalarını da değerlendinden Çelik ana muhalefet partisinin yönetimine, "CHP'den yapılan açıklamada, 'Türkiye'nin güçlerini, gemilerini vurun.' diyen Hafter'in ılımlı ve seküler bir kişi olduğu söylendi. Onları kimin desteklediğine bakarsanız ne kadar ılımlı ne kadar seküler olduğunu görürsünüz. 'Türkiye'yi, Türk gemilerini vurun, Türk hedeflerini vurun.' diyen birisine nasıl 'ılımlı' diyebilirsiniz?" diye sordu.

Çelik, Somali'deki bombalı saldırıya ilişkin olarak da "Orası önemli ve dost bir ülke, yalnız bırakılmayacak. Türkiye'ye her zaman onların yanında, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye güçlendikçe Somali, hiçbir zaman yalnız kalmayacak. Her zaman Türkiye'yi yanında hissedecekler. Teröre karşı mücadelesinde de sonuna kadar Somali ile beraber olacağız." dedi. 

 

AK Parti'den Libya ve Somali mesajı: Dostlarınızı korumak zorundasınız. ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Çelik Libya Somali bombalı saldırı mutabakat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.