AK Parti'den, Furkan Zıbıncı tarafından canice katledilen Şebnem Şirin paylaşımı!

Denizli'de kaldığı apartta erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazından ve boynundan bıçaklanarak feci şekilde katledilen Şebnem Şirin hakkında AK Parti tarafından kınama paylaşımı yapıldı. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada; "Kadına şiddet insanlığın inkarıdır. Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor." ifadeleri kullanıldı.

Şebnem Şirin, Denizli'de kaldığı apartta erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazından ve boynundan bıçaklanarak feci şekilde katledildi.

CANİNİN SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Şebnem Şirin'in katledilmesi sonrası zanlı Furkan Zıbıncı ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı. Katil Furkan Zıbıncı'nın cinsel istismar, gasp gibi 6 suçtan emniyette kaydının olduğu belirtildi. Şebnem Şirin'in daha önce emniyete Furkan Zıbıncı ile ilgili herhangi bir başvurusunun olmadığı öğrenildi.

AK Parti'den, Furkan Zıbıncı tarafından canice katledilen Şebnem Şirin paylaşımı!

AK PARTİ'DEN ŞEBNEM ŞİRİN PAYLAŞIMI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin yüreğini yakan Şebnem Şirin cinayeti ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Çelik şu ifadeleri kullandı:

Kadına şiddet insanlığın inkarıdır. Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor.

Şebnem Şirin'e Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor.

Kadına dönük şiddetle mücadele her alanda daha güçlü sürmelidir. Daha yoğun mücadele etmeliyiz. Bu tek boyutlu değil toplumun tüm kesimlerinin ortak mücadelesidir.

 

AK Parti'den, Furkan Zıbıncı tarafından canice katledilen Şebnem Şirin paylaşımı! - Resim : 2

AK Parti'den, Furkan Zıbıncı tarafından canice katledilen Şebnem Şirin paylaşımı! - Resim : 3

AK Parti'den, Furkan Zıbıncı tarafından canice katledilen Şebnem Şirin paylaşımı! ile ilgili etiketler AK Parti Şebnem Şirin Furkan Zıbıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.