AK Parti'den EYT ile ilgili dikkat çeken açıklama: Bakanlık çalışıyor. Vakti gelince açıklama yapılır!

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, EYT çalışmasında gelinen noktaya ilişkin soruyu, "Bakanlık çalışıyor. Vakti gelince açıklama yapılır" şeklinde yanıtladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı.

Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

(Gülşen'in imam hatiplilere hakareti) Kimse bir grubu kategorik olarak kötülememeli. Süreç hukukun alanıdır.

(EYT çalışması) Bakanlık çalışıyor. Vakti zamanı gelince açıklama yapılır.

(Twitter'daki tek kelimelik akımda sizin mesajınız ne olur?) Demokrasi olur.

(TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın açıklamaları) İlk okuduğumda hayret ettim ve gerçekten çok üzüldüm. Türkiye'nin en büyük partisi, 11,5 milyon insan şu anda AK Parti üyesi. On milyonlarca insanın oy verdiği bir siyasi parti. Ve siz diyeceksiniz ki: Biz bu partiye siyasi muamelesi değil, örgüt muamelesi yapacağız. Sen kimsin ya? 'Yassıada'da yargılayıp idam edeceğiz' demesi eksik kalmış.

(HDP'li Semra Güzel'in yakalanması) Suç işlediği açık olan birisi, dün itibariyle Edirne'de yakalandı ve mahkeme önünde hesap verecek. Aslolan budur. Kimsenin suç işleme özgürlüğü yoktur.

AK Parti'den EYT ile ilgili dikkat çeken açıklama: Bakanlık çalışıyor. Vakti gelince açıklama yapılır! ile ilgili etiketler EYT Numan Kurtulmuş AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.