AK Parti'den, Durmuş Yılmaz'a spekülasyon tepkisi

İYİ Parti milletvekili Durmuş Yılmaz'ın "resmi gazete" spekülasyonuna AK Parti'den tepki gecikmedi.. Yılmaz açıklamaları nedeniyle özür dilese de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bu yüce Millet sizleri affetmeyecek" dedi

 

Türkiye, eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın piyasa spekülasyonunu konuşuyor...

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklama yapan Durmuş Yılmaz, Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum” demiş ve , “Bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Yılmaz, bu sözlerinin ardından piyasaları etkileyecek bir gelişme yaşanmaması üzerine ise "Herhangi bir kulis bilgim ve duyumum yoktu. Sadece bugüne kadar Merkez Bankası yönetiminde yapılan değişikliklerin piyasaların kapalı olduğu hafta sonu gece saat 12.00 den sonra yapıldığı; hafta içinde Sayın Hazine ve Maliye Bakanı’nın Para politikası hakındaki duruşuna, ifadelerine Sayın Erdoğan’ın Grup toplantısında verdiği tepkiden hareketle,  Bakanın hafta sonu piyasaların kapalı olduğu bir zamanda görevden alınacağı öngörüsünde bulundum. Öngörüm gerçekleşmedi. Yanıldım. Özür dilerim'' sözleri ile geri adım attı.

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ

Yılmaz'ın spekülatif mesajları ve özür açıklamasına AK Parti cephesinden ise sert eleştiriler geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İYİ Parti'li Yılmaz'a ağır sözlerle tepki gösterirken, "Sizin başka işiniz gücünüz yok mu? Sadece dedikodu yaparak spekülasyonlara sebep olmak mı? Muhalefet yapıyorum diye ”Resmi Gazete” misali devletin kurumlarını itibarsızlaştırmak mı?" diye sordu.

Vedat Demiröz, "Bu yüce Millet sizleri affetmeyecektir." ifadelerini kullandı.

AK Parti'den, Durmuş Yılmaz'a spekülasyon tepkisi ile ilgili etiketler AK Parti Resmi Gazete durmuş yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.