AK Parti'den Diyarbakır'daki parti binasına saldırıya sert tepki!

AK Parti Hani ilçe binasına gece saatlerinde düzenlenen molotoflu saldırıya AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Saldırıyı lanetliyoruz. Her türlü provokasyonu yenecek güce sahibiz" dedi. Saldırıya tepkiler çığ gibi büyürken TBMM Başkanı Mustafa Şentop da "Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen provokasyonlara karşı milletimiz birlik ve beraberliğimizi güçlü kılarak en güzel cevabı verecektir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Partimizin Diyarbakır Hani ilçe binasına yönelik saldırıyı lanetliyoruz. Her türlü provokasyonu yenecek güce sahibiz. AK Parti dimdik ayaktadır. AK Parti Diyarbakır Teşkilatı dimdik ayaktadır. AK Parti Hani İlçe Teşkilatı dimdik ayaktadır" ifadelerini kullandı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP: KINIYORUM

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Hani İlçe Başkanlığına molotofkokteyliyle düzenlenen saldırıyı kınadı.

Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır'ın Hani ilçesinde AK Parti binasına gerçekleştirilen terör saldırısını kınıyorum. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen provokasyonlara karşı milletimiz dikkatle, birlik ve beraberliğimizi güçlü kılarak en güzel cevabı verecektir." ifadelerini kullandı.

GÜL: PROVOKATÖRLERİN TUZAKLARINI BAŞLARINA YIKARIZ

AK PARTİ BİNASINA MOLOTOFLU SALDIRI

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken polis, saldırganı ve ona gözcülük eden zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

AK Parti'den Diyarbakır'daki parti binasına saldırıya sert tepki!

 

 

AK Parti'den Diyarbakır'daki parti binasına saldırıya sert tepki! ile ilgili etiketler Ömer Çelik Diyarbakır Saldırı AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.