AK Parti'den CHP'ye sert tepki: İkiyüzlüsünüz, riyakarsınız!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 4. kez baba olduğunu sosyal medyadan duyurduğunda hem ona hem de eşi Esra Albayrak'a yönelik çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. E.B. adlı kişi olduğu belirlenen saldırgana toplumun hemen her kesiminden tepki gelirken CHP'nin sessizliği dikkat çekti. Çirkin paylaşıma tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş bu kişinin hesap vereceğini söylerken, yaşanan ahlaksızlığa sessiz kalan CHP'ye de "İkiyüzlüsünüz, riyakarsınız" sözleri ile tepki gösterdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bu gece dördüncü kez baba olma sevinci yaşadı.

Eşi Esra Albayrak ile birlikte bebeklerine Hamza Salih adını veren çift bir sosyal medya tetikçisinin çirkin saldırısının hedefi oldu. Bu saldırının ardından birçok çevreden ahlaksızlığa tepki yağdı. 

CHP'NİN SESSİZLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Twitter üzerinden yapılan alçak paylaşıma sosyal medya hesabından tepki göstererek konunun yargıya taşınacağını söyledi.

"Haysiyetsiz, alçak bir Twitter tetikçisi, Sayın Bakanımız Berat Albayrak'ın ailesine yönelik ahlaksız bir paylaşımda bulunmuş. Bu şerefsiz, yargıya hesap verecek elbette!" diyen Muş, iğrenç olay karşısında sessiz kalan CHP'yi de şu sözlerle eleştirdi: 

"Bu alçaklara sessiz kalıp çifte standartlı davranan CHP'ye sesleniyorum: İkiyüzlüsünüz, riyakarsınız!"

AK Parti'den CHP'ye sert tepki: İkiyüzlüsünüz, riyakarsınız!

ADALET BAKANI GÜL: HESABINI HUKUKA VERECEK

İğrenç paylaşıma tepki gösteren Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, alçaklığı yapanın hukuk önünde hesap vereceğini söyledi. Gül sosyal medya hesabından iğrenç paylaşıma şu sözlerle tepki gösterdi: 

"Körpecik yavruya, annesine, babasına çirkin iftiralarla saldırma düşkünlüğüne sapmış, ruhunu nefrete boğdurmuş; ağzı bozuk, fikri çürük, aynı havayı solumaktan hicap duyduğumuz güruhu kınamak bile zûl geliyor. İnsanlıktan nasipsiz bu şahıslar hesabını hukuka verecektir."

AK Parti'den CHP'ye sert tepki: İkiyüzlüsünüz, riyakarsınız! - Resim : 2

"KAFALARINI DEVE KUŞU GİBİ KUMA GÖMÜYORLAR"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise iğrenç saldırıya tepki gösteren isimler arasındaydı. Varank alçaklığa şu sözlerle tepki gösterdi:

"Geçtiğimiz günlerde sahte duyarlılık gösterisi için sıraya girenler; konu, insanlıktan bihaber namussuzların sayın Cumhurbaşkanımızın kızı ve yeni doğmuş torununa saldırması olunca, kafalarını nasıl deve kuşu gibi kuma gömüyorlar hayretle izliyoruz. Yazıklar olsun!"

AK Parti'den CHP'ye sert tepki: İkiyüzlüsünüz, riyakarsınız! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Mehmet Muş Mustafa Varank Abdulhamit Gül Hamza Salih
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.