AK Parti'de sürpriz görev değişimi: Naci Bostancı'nın yerine İsmet Yılmaz geliyor

AK Parti, TBMM Grubu'nda sürpriz görev değişimi oldu. Görevini bırakacak olan Grup Başkanı Naci Bostancı'nın yerine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz oturacak. Naci Bostancı, bundan sonra danışman olarak genel merkezde seçim hazırlıklarının koordinasyonunda görev alacak.

AK Parti, sürpriz bir görev değişimine hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Grup Başkanlığı görevini yürüten Naci Bostancı görevinden affını istedi.

Naci Bostancı, bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek, bu talebini iletti ve farklı bir görev üstlenebileceğini söyledi. Bostancı'nın genel başkan danışmanı olarak, AK Parti Genel Merkezi'nde görev alabileceği belirtiliyor.

AK Parti'de sürpriz görev değişimi: Naci Bostancı'nın yerine İsmet Yılmaz geliyor

YERİNE İSMET YILMAZ GELECEK

Naci Bostancı'dan boşalacak Grup Başkanlığı'na ise Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın geleceği öğrenildi.

Grup başkanlık görevine gelecek Yılmaz, grup başkanvekillerinin görevlerinin koordinasyonunu sağlayacak, çalışmalara başkanlık edecek ve Meclis çalışmaları konusunda planlama yapacak.

AK Parti'de sürpriz görev değişimi: Naci Bostancı'nın yerine İsmet Yılmaz geliyor ile ilgili etiketler Naci Bostancı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.