AK Parti’de görev değişikliği!

AK Parti’de Mahir Ünal’ın istifasıyla boşalan Başkanvekilliği görevine getirilen Özlem Zengin’in yerine görevlendirme yapıldı.

AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Mahir Ünal'ın yerine getirilen Özlem Zengin, Genel Başkan Yardımcılığı görevini Belgin Uygur'a devretti.

“ÖNEMLİ OLAN BU AİLENİN PARÇASI OLMAK”

AK Parti'de uzun yıllardır farklı görevlerde bulunduğunu ifade eden Özlem Zengin, "Teşkilatımızın her kademesinde çalışarak AK Parti'yi inşa eden neferlerden bir tanesiyiz. Hangi görevi yaparsak yapalım bizim için önemli olan bu ailenin bir parçası olmak" dedi.

“TESLİM ALDIĞIMIZ EMANETİN FARKINDAYIZ”

Genel Başkan Yardımcılığı görevini Özlem Zengin'den devralan Belgin Uygur ise "Teslim aldığımız emanetin farkındayız. Bu emaneti en iyi şekilde taşımak, aziz milletimize hizmet edebilmek için bütün güç ve gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bunun sözünü de bugün burada veriyorum" ifadelerini kullandı.

Uygur, konuşmasının sonunda AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevini devralan Özlem Zengin'e başarılar diledi.

AK Parti’de görev değişikliği! ile ilgili etiketler AK Parti Özlem Zengin Mahir Ünal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.