Ak Parti'de bir gazeteci aday adayı daha!

Gazeteci Ramazan Yaşar, AK Parti Konya Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Yaşar, Ak Parti’nin Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde elde edeceği zaferle dünyaya yeni bir meydan okumada bulunacağını söyledi.Kaynak: Ramazan Yaşar aday adayı oldu

Gazeteci Ramazan Yaşar, 24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için Ak Parti Konya Milletvekilliği aday adayı olduğunu açıkladı. Yaşar, 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin tüm insanlığa, Müslümanlığa, ülkemize, milletimize ve Konya’ya hayırlı olmasını dileyerek, “Seçim sonuçlarının şimdiden dünya ve Türkiye için barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

Ak Parti'de bir gazeteci aday adayı daha!

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerin ülkemize biçilen rolleri halkın elinin tersiyle geri çevirme günü olduğunu aktaran Yaşar, şunları söyledi:  “3 Kasım 2002’de başlayan sandık zaferlerine bir yenisini eklemek için yola çıkmış bulunuyoruz. Kendine hayrı olmayan muhalefet partilerinden bu ülkeye hayır gelmesini beklemek beyhude bir bekleyiştir. AK Parti, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde elde edeceği zaferle dünyaya yeni bir meydan okumada bulunacaktır. Bu meydan okumada herkesi liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti etrafında kenetlenmeye davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziranda yapılacak olan milletvekilliği seçiminde Konya’dan aday adayı oldum. Allah hayırlısının nasip etsin.

RAMAZAN YAŞAR KİMDİR?

05.12.1970 yılında Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Kırkpınar Köyünde doğdum. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesini kazandım. 1994’de mezun oldum.

1989 yılında İslam Mecmuası’nda gazeteciliğe başladım.
1992 yılında AKRA FM’de Haber Müdürü olarak çalıştım.
1993/1997 yılları arasında Kanal 7 TV’de İstihbarat Şef Yardımcısı, İstihbarat Şefi, Haber Müdür Yardımcısı ve Haber Müdürü olarak çalıştım.
1997 yılında 4 ay HBB TV’de Haber Müdürlüğü yaptım.
1997/1998’de Son Çağrı Gazetesi’nde İstihbarat Şefi görevinde bulundum. Yazı Dizileri hazırladım.
1998 yılında Sağduyu Gazetesi’nde Yayın Yönetmenliği yaptım.
2000 yılında Konya’ya yerleştim. Gayrimenkul Yatırım işi yapıyorum. 
2000/2004 yılları arasında Merhaba Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptım.
2005/2016 yılları arasında Yeni Haber Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptım.
2016 yılından itibaren Diriliş Postası Gazetesi’nden köşe yazarlığı yapıyorum. Burada yazı yazmaya devam ediyorum.
 
2003 yılında Kurucu Başkanı olduğum Kulu-Cihanbeyli Yardımlaşma, Kültür ve Çevre Derneği’nin halen Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyorum.

2004 yılında AK Parti Konya Selçuklu İlçesi Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldum.
2009 yılında Konya Selçuklu İlçesi Belediye Meclis Üyesi seçildim. 2014 yılında ikinci kez Selçuklu Belediye Meclis üyesi seçildim.
MÜSİAD Konya Şubesi üyesiyim. 
İpekyolu Sanayici ve İş Adamları Derneği Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım.
Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesiyim. (Üniversitenin Basın/Yayın, Reklam ve Tanıtımından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevime devam etmekteyim.)
Konya Sivil Toplum Örgütleri Platformu Yönetim Kurulu Üyesiyim. 
Evliyim. 3 çocuk babasıyım…
 
KONYA’DA YÜRÜTTÜĞÜM SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARI

2003 yılında Kulu-Cihanbeyli Yardımlaşma, Kültür ve Çevre Derneği’ni kurdum. Kurucu Başkanı oldum ve 15 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyorum…

Derneğimizin Çalışmaları;
A-
Partimizin “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesini” başlattığı süreçte, parti üyelerimiz ve Kürt kardeşlerimizin katıldığı üç konferans düzenledik.
Hilton Garden Inn Otel’de, dönemin Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programın konu başlığı, “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinde Konya Modeli” olarak belirlenmişti.
İkinci konferans yine Hilton Garden Inn Otel’de, Parti üyelerimiz ve Kürt kardeşlerimizin yoğun katılımıyla yapıldı. Konuşmacı Dernek Başkanı olarak ben ve Sosyolog/Gazeteci/ Yazar Vahdeddin İnce idi. (TRT Kürdi’de program yapıyor). Konferansın konu başlığı, “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinde Mevlana’nın mesajı” olarak belirlenmişti.
Üçüncü konferansı Dedeman Otel’de 1500 partili ve Kürt kardeşimizin katılımıyla düzenledik. Konferansın konuşmacısı dönemim Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bey idi. Konu başlığı, “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinde Kulu ve Cihanbeyli Örneği” idi.
B-
Cumhurbaşkanımız, 2009 yılında Konya ile Hakkari’yi kardeş şehir ilan etti. Konya İl Başkanlığımızın bilgisi dahilinde, Hakkari İl Başkan Yardımcısı Nebi Adıyaman ile irtibata geçerek, 9 yıldır Dernek olarak topladığımız kurbanları Hakkari’de kestirip, oradaki kardeşlerimize dağıtıyoruz…
C-
Selçuklu Belediyemizin Mardin Valiliği ile birlikte yürüttüğü, Mardinli öğrencilerin Konya’ya getirilip gezdirilmesi programlarına dernek olarak destek verdik. Mardin’den gelen öğrencilere Kürt kökenli arkadaşlarımızla eşlik ettik. Çalışmada Valilik ve Belediyemiz ile öğrenciler arasında gönül köprüsü olmaya çalıştık…
D-
2011 yılında Van’da meydana gelen depremden sonra bir yıl boyunca Konya’da üniversitede okuyan Vanlı öğrencilere, yaptığımız güvenlik soruşturması ve mülakat sonucu burs verdik.
E-
Selçuklu Belediyesi’nin desteğiyle; Kulu-Cihanbeyli Derneği, IHH Konya Şubesi, Konevi Derneği, MTTB Konya Şubesi ve Hocacihan İHL Mezunları Derneğiyle birlikte; Doğu ve Güneydoğu’dan Konya’ya üniversite okumak için gelen Kürt kökenli kardeşlerimize yönelik, “Ufkumuz Dünya, Evimiz Konya” projesi kapsamında eğitim çalışmaları yürütüyoruz.
F-
27.02.2017’de Ramada Otel’de, konuşmacı olarak Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ beyin katıldığı, “Adalet” başlıklı konferans düzenledik. Parti üyelerimiz ve Konya Sivil Toplum Örgütleri Platformu’nun katılımıyla programımızı gerçekleştirdik.
G-
2002’den itibaren yapılan tüm seçimlerde AK Partimizin Milletvekili ve Belediye Başkan adaylarını tanıtıcı otel toplantıları düzenledik.
Ğ-
Konya’daki Suriyeli muhacir kardeşlerimize her yıl, 30 gün boyunca iftar veriyoruz. Yaşlı, kadın, yetim, öksüz ve dul kardeşlerimizden oluşan Suriyelileri ayrıca Cumartesi, Pazar günleri kahvaltı programlarında misafir ettik.
H-
2015 yılında yapılan Milletvekili seçiminde Kulu İlçesi’ndeki tüm köy ve beldelerde AK Partimizin seçim ofislerini açtık. Konya Merkezde de seçim ofisi açarak, partimizin çalışmalarına destek olduk.

Ak Parti'de bir gazeteci aday adayı daha! ile ilgili etiketler AK Parti ramazan yaşar aday adayı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.