AK Parti'de adaylar ne zaman açıklanacak? Ömer Çelik yanıtladı: 10 ilde çalışmalar tamamlandı

Yerel seçim heyecanı sürerken AK Parti sözcüsü Ömer Çelik aday belirleme süreci ile ilgili açıklama yaptı. "Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı" diyen Ömer Çelik yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yerel seçim heyecanı sürerken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik düzenlediği basın toplantısında aday belirleme süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

10 şehirde çalışmaların tamamlandığını ifade eden Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Sakarya, Gaziantep, Malatya ve Trabzon görüşmeleri yapıldı. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyor.Takvimde bir esneme olabilir. Açıklama ile ilgili bir revizyon yapabiliriz.

CUMHUR İTTİFAKI MESAJI

Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor. AK Parti ile MHP arasında çözülmeyecek sorun yoktur. Cumhur İttifakı'nın diğer bileşenleri ile de Cumhurbaşkanımız görüştü. Bu görüşmeleri de genel merkezimiz değerlendiriyor. Bizim açımızdan bu alanda bir sorun yok. Bizim açımızdan gayet verimli olarak devam ediyor.

 

 

AK Parti'de adaylar ne zaman açıklanacak? Ömer Çelik yanıtladı: 10 ilde çalışmalar tamamlandı ile ilgili etiketler AK Parti Yerel seçim Ömer Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.