AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Sedef Kabaş'a sert tepki: Bu ahlaksızlığı lanetliyoruz

Gazeteci Sedef Kabaş, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sözler sarf etmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, tepki gösterdiği Kabaş için, "Sedef Kabaş’ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanlığı makamını aşağılık sözlerle hedef alması muhalefet değil ahlaksızlık ve pespayeliktir. Bu ahlaksızlığı lanetliyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içeren sözler sarf eden gazeteci Sedef Kabaş'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, "Gazeteci sıfatı taşıyan Sedef Kabaş’ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanlığı makamını aşağılık sözlerle hedef alması muhalefet değil ahlaksızlık ve pespayeliktir. Bu ahlaksızlığı lanetliyoruz" dedi.

 

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Sedef Kabaş, Tele1'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmiş, "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." ifadelerini kullanmıştı.

Önce Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Sedef Kabaş'ın sözlerine ilişkin inceleme kararı aldı. Daha sonra Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Kabaş hakkında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan soruşturma başlatıldı.

 

 

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Sedef Kabaş'a sert tepki: Bu ahlaksızlığı lanetliyoruz ile ilgili etiketler Ömer Çelik Sedef Kabaş cumhurbaşkanına hakaret tepki
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.