AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten deprem açıklaması: Büyük bir imtihanın içindeyiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çelik,'' Enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılması için tüm birimlerimiz seferberlik halinde. Tüm vatandaşlarımızın yetkili birimlerin açıklamalarına göre hareket etmesi çok önemlidir.'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabından depremle ilgili paylaşımlar yaptı.

''TÜM BİRİMLERİMİZ SEFERBERLİK HALİNDE''

Çelik, paylaşımında ''Enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılması için tüm birimlerimiz seferberlik halinde. Tüm vatandaşlarımızın yetkili birimlerin açıklamalarına göre hareket etmesi çok önemlidir.'' ifadelerini yer verdi.

Sözcü Çelik, ''Büyük bir imtihanın içindeyiz. Bu büyük imtihanı el birliğiyle atlatacağız. Devletimiz iş başındadır. Vatandaşlarımızın devlet kurumlarımızın açıklamalarına göre hareket etmesi çok önemlidir.'' şeklinde açıklama yaptı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten deprem açıklaması: Büyük bir imtihanın içindeyiz ile ilgili etiketler Ömer Çelik deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.