AK Parti Sözcüsü Çelik: Daima dost ve kardeş Kazakistan’ın yanındayız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kazakistan'daki protestolarla ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Kazakistan’daki can kayıplarından büyük üzüntü duyuyoruz. Tüm Kazakistan halkının güven içinde olması en büyük temennimizdir. Kazakistan’ın normale dönmesi en çok Türkiye’yi sevindirecektir" dedi.

Kazakistan'da hükümet karşıtı protestolar devam ediyor. Ülkeye Rusya öncülüğünde askeri birlik gönderilirken çatışmalar sürüyor.

Ülkede devam eden ve hükümetin istifasına neden olan protestolarla ilgili AK Parti'den açıklama geldi. AK Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, Kazakistan'ın yanında olduklarını belirterek, "Kazakistan’daki can kayıplarından büyük üzüntü duyuyoruz. Tüm Kazakistan halkının güven içinde olması en büyük temennimizdir" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından açıklama yapan çelik şu ifadeleri kullandı:

"Daima dost ve kardeş Kazakistan’ın yanındayız. Bugünlerin atlatılması, Kazakistan’ın her bakımdan huzurlu ve güçlü olması en büyük temennimizdir. Kazakistan halkı büyük bir halktır. Bugünleri sağduyulu şekilde atlatacak basirete sahiptir.

Kazakistan’daki can kayıplarından büyük üzüntü duyuyoruz. Tüm Kazakistan halkının güven içinde olması en büyük temennimizdir. Kazakistan’ın normale dönmesi en çok Türkiye’yi sevindirecektir."

AK Parti Sözcüsü Çelik: Daima dost ve kardeş Kazakistan’ın yanındayız ile ilgili etiketler Ömer Çelik Kazakistan protesto