AK Parti, o programdaki iki isim için daha harekete geçiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alınan Sedef Kabaş adliyeye sevk edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir AK Parti teşkilatının, Kabaş'la birlikte programda konuk olan CHP'li Engin Özkoç ile Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler sonrasında "Cumhurbaşkanı hakaret" suçlamasıyla gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş adliyeye sevk edildi.

ERKAN KANDEMİR: ÜLKE GENELİNDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tepki çeken ifadeler sonrasında yaptığı yazılı açıklamasında, "Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımıza dönük kabul edilemez, ahlaksız ifadeler sebebiyle AK Parti teşkilatları olarak tüm ülke genelinde Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti, o programdaki iki isim için daha harekete geçiyor ile ilgili etiketler AK Parti Engin Özkoç Sedef Kabaş erkan kandemir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.