AK Parti MYK toplantısı başladı! Gündem: Yerel seçimler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında, AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı başladı. MYK toplantısının ana gündem noktası kongre süreci ve yerel seçimler olacak.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 16.20'de başladı.

GÜNDEM YEREL SEÇİMLER

MYK toplantısının ana gündem noktası kongre süreci ve yerel seçimler olacak. Toplantıda 7 Ekim AK Parti 4'ncü olağanüstü kongresinin temasının da belirlenmesi bekleniyor.

Olağanüstü kongrenin ardından hayata geçirilmesi planlanan yerel seçimler için özel ekiplerin çalışması ile 81 ilin tamamında kazanacak adaylar MHP ile ortaklaşa belirlenecek. Hangi il, ilçe ve beldede kimin aday çıkacağı kesinleştirilecek.

AK Parti MYK toplantısı başladı! Gündem: Yerel seçimler ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti MYK Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.