AK Parti Küçükçekmece programına saldırı ile ilgili sıcak gelişme: O araç bulundu! Kimlikler tespit edildi...

AK Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmalarına düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Polis olayda kullanılan aracı Başakşehir'de ormanlık bir alanda üzerine plakaları takılmış halde buldu. Olayda araçta bulunan kovanlar inceleme altına alınırken, araçta bulunan 4 kişinin de kimlikleri tespit edildi.

Son dakika haberi: AK Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasına uzun namlulu silahlarla ve tabancayla ateş açıldı.

AK Parti Küçükçekmece programına saldırı ile ilgili sıcak gelişme: O araç bulundu! Kimlikler tespit edildi...

Saldırıda Ebru Güneş D. başından yaralanarak tedavi altına alınırken, polis olayda kullanılan aracı Başakşehir'de ormanlık bir alanda üzerine plakaları takılmış halde buldu.

Olayda araçta bulunan kovanlar inceleme altına alınırken, araçta bulunan 4 kişinin de kimlikleri tespit edildi.

AK Parti Küçükçekmece programına saldırı ile ilgili sıcak gelişme: O araç bulundu! Kimlikler tespit edildi... ile ilgili etiketler Küçükçekmece AK Parti İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.