AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer'den CHP'li rakibine karanfil... "Kampanya dediğin böyle olacak"

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki CHP seçim ofisini ziyaret ederek, karanfil dağıttı. Partililerle selamlaşan Sümer, "Kampanya dediğin böyle olacak. Kavgasız, gürültüsüz, dostluk ve kardeşlik içinde yürütülmeli. Kardeşlik hukukunun işlediği bir kampanya dönemi olsun." dedi.

Cumhur İttifakı'nın Antalya Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede Emek, Karşıyaka, Yeni Mahalle, Yeni Emek, Kütükçü, Gündoğdu, Kuzeyyaka ve Fevzi Çakmak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Sümer, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve göreve geldiği takdirde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.

CHP SEÇİM OFİSİNE GİRİP KARANFİL DAĞITTI

Sümer, ilçede esnaf ziyareti sırasında CHP'nin seçim ofisini de girerek, içeridekilere karanfil dağıttı.

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer'den CHP'li rakibine karanfil... "Kampanya dediğin böyle olacak"

"KAMPANYA DEDİĞİN BÖYLE OLACAK"

Partililerle selamlaşan Sümer, "Kampanya dediğin böyle olacak. Kavgasız, gürültüsüz, dostluk ve kardeşlik içinde yürütülmeli. Kardeşlik hukukunun işlediği bir kampanya dönemi olsun." dedi.

AK Parti teşkilatları olarak önceliklerinin hiç bir zaman siyaset olmadığını, şehre, vatana hizmet etmek olduğunu belirten Sümer, "23 yıldır hiç yenilmemiş bir teşkilat var karşınızda. Onların da gayesi bu topluma, millete hizmet etmek." ifadesini kullandı.

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer'den CHP'li rakibine karanfil... "Kampanya dediğin böyle olacak" ile ilgili etiketler Rıza Sümer Antalya Kepez CHP AK Parti Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.