AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş'ın hayatı birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. Tahsin Babaş'ın nereli olduğu, hangi görevlerde bulunduğu ve diğer birçok konu merak ediliyor. Peki AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? İşte detaylar...

AK Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Kastamonu adayı olarak Tahsin Babaş'ı belirledi. Kastaomonulu vatandaşlar Tahsin Babaş ile ilgili bilgiler araştırmaya başladı. Peki AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? İşte detaylar...

AK PARTİ KASTAMONU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TAHSİN BABAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? HANGİ GÖREVLERDE YER ALDI?

1967 yılında Kastamonu'da doğan Tahsin Babaş, ilkokuldan başlayarak eğitim hayatını memleketi Kastamonu'da tamamlamıştır. Gazipaşa İlkokulu, Merkez Ortaokulu ve Kastamonu Teknik Lisesi'nde öğrenim görmüştür.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Programlar Mahalli İdareler Bölümü'nde ön lisans eğitimine başlayan Babaş, ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Bu eğitimiyle, mahalli idareler konusunda uzmanlık kazanmıştır.

Tahsin Babaş, 1989 yılında Kastamonu Belediyesi'nde memuriyet hayatına başlamış ve 1994-1999 yılları arasında Kastamonu Belediyesi Su Şebeke Şefi olarak görev yapmıştır. 1999 yılında KASKİ Müdürlüğü'ne atanarak görevine devam etmiş ve bu süreçte 2009 yılına kadar başarılı bir performans sergilemiştir. 2009 yılında KASKİ Müdürlüğü'ne ek olarak Fen İşleri Müdürlüğü görevini de üstlenen Babaş, 2013 yılına kadar bu iki görevi bir arada sürdürmüştür.

Tahsin Babaş, çeşitli eğitim programlarına katılarak önemli projelere imza atmıştır. Bu projeler arasında içme suyu şebeke yapım projeleri, kanalizasyon şebeke yapım projeleri, yağmur suyu şebeke yapım projeleri, çeşitli arıtma tesisleri, baraj yapıları ve şehir düzenleme projeleri bulunmaktadır.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİ VE ÖDÜLLER

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak Kastamonu Belediye Başkanlığı'na seçilen Babaş, bu dönemde hayata geçirdiği projelerle çeşitli alanlarda ödüller almıştır. Belediye başkanlığı döneminde başarıyla yürüttüğü içme suyu ve kanalizasyon altyapısı projeleri, Kastamonu'nun çeşitli bölgelerine kazandırdığı parklar ve şehir düzenleme çalışmaları ile dikkat çekmektedir.

Evli ve bir çocuk babası olan Tahsin Babaş, Kastamonu için çalışmaya devam etmektedir.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? ile ilgili etiketler Tahsin Babaş AK Parti Kastamonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.