AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı paylaştı: Murat Kurum için hazırlıklar tamam!

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin sosyal medyada Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'un seçimi kazanması halinde konuşma yapacağı standı kurdu.

31 Mart yerel seçimlerine saatler kala AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin sosyal medyada Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un olası zaferi için konuşma yapacağı standın hazırlıklarını paylaştı. 

"Mayıs 2023'teki gibi hazırız" cümleleri ile başlayan videoda "Seçim zaferinin hazırlıklarını tamamladık inşallah yarın hepimiz buradayız zaferi kutlamak için sonra da Saraçhane'ye gidiyoruz devralmak için" ifadeleri kullanıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı paylaştı: Murat Kurum için hazırlıklar tamam! ile ilgili etiketler Murat Kurum İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.