AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk kimdir? Kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olacak 17'si büyükşehir ve 48 ildeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan şehirler arasında en çok merak edilenlerden biri de deprem bölgesi şehirlerimizden Hatay'dı. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk oldu. CHP'nin yeniden Lütfü Savaş'ı aday göstermesi büyük tepkiyle karşılanmış ve AK Parti'nin adayı merakla bekleniyordu. Peki Mehmet Öntürk kimdir? Kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bulunan ATO Kongre Merkezi'nde organize edilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı ile partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Açıklanan şehirler arasında en çok merak edilenlerden biri de Hatay'dı. AK Parti'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk oldu. Peki AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk kimdir? 2024 AK Parti Hatay adayı Mehmet Öntürk kimdir? Kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

2024 AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÖNTÜRK KİMDİR?

Mehmet Öntürk, 18 Mart 1970’te Hatay Kırıkhan’da doğdu. Babasının adı Bekir, annesinin adı Yüksel’dir.

İktisatçı, Sanayici, Çiftçi; Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünü bitirdi.

Tarım ve Tarıma Dayalı İşletmecilik Yapmaktadır. Antakya Ticaret Borsası Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

2002-2007 Yılları arasında AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanlığı Görevinde bulundu.

24. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili seçildi. Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu, Çevre ve KİT Komisyonu Üyeliklerinde bulundu.

İyi düzeyde İngilizce bilen Öntürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk kimdir? Kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu? ile ilgili etiketler AK Parti Hatay Belediye Başkanı Yerel seçim Mehmet Öntürk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.