AK Parti Grup Toplantısı iptal edildi, yine yalana sarıldılar!

AK Parti Grup Toplantısı'nın bugün Anadolu Ajansının gündem takviminde yer almaması üzerine medya manipülasyonları yine hız kazandı.. Muhalif medyada yalan haberler bir bir dolaşıma sokuldu... Bakın "dijital cinayetler" nasıl işleniyor...

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) her çarşamba günü gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı bugün Anadolu Ajansının gündem takviminde yer almadı. 

Anadolu Ajansının gündeme ek geçtiği bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev ile güven mektubu sunacak, Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis, Katar Büyükelçisi Mohamed Nasser Jassim M. Al Thani, Moğolistan Büyükelçisi Gombosuren Munkhbayar ve Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar'ı ayrı ayrı kabul edecek.

YALAN VE İFTİRALAR...

Bu durumdan vazife çıkaran muhalif medya organları ise yine yalan ve çarpıtmalara sarıldı.

ABC Gazetesi isimli muhalif medya organı yaşanan gelişmeyi okurlarına şu sözlerle duyurdu;

"Güncelleme

Anadolu Ajansı'nın gündeminde yer alan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan bugünkü programı, yeni güncellemede yer almadı. Erdoğan'ın elçileri kabul etme töreni iptal edildi."

Ancak bu gerçeği yansıtmayan bilgi daha sonra "Düzeltme ve özür" adı altında tashih edilerek, "AA'nın bugünkü ek gündeminde Erdoğan'ın programı iptal olmadı. Erdoğan'ın bugünkü programında 4 elçiyi kabul etme töreni olacak." bilgisi verildi.

Muhalif medyanın bu yalan ve çarpıtma stratejisi sosyal medyada tepkilere neden olurken, Aslan Değirmenci konuyu şu sözlerle özetledi;

"Dijital katillere sadece anlık bir örnek…

Yalanı attı.

Yalanı yaygınlaştırdı.

Yalanı silmedi.

Düzeltme ve özürü herkes uyuduktan sonra yayımladı.

-Ancak yalanı halen silmedi…

Nefrete köle olmak…

Yalanla toplumu zehirlemek.

İftira ile suikast denemek."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Dijital katillere sadece anlık bir örnek…<br><br>Yalanı attı.<br>Yalanı yaygınlaştırdı.<br>Yalanı silmedi.<br>Düzeltme ve özürü herkes uyuduktan sonra yayımladı.<br>-Ancak yalanı halen silmedi…<br><br>Nefrete köle olmak…<br>Yalanla toplumu zehirlemek.<br>İftira ile suikast denemek. <a href="https://t.co/DJFs1loqEQ">https://t.co/DJFs1loqEQ</a> <a href="https://t.co/c9CuUegLnd">pic.twitter.com/c9CuUegLnd</a></p>&mdash; Aslan Değirmenci (@aslandegirmenci) <a href="https://twitter.com/aslandegirmenci/status/1455691943967698944?ref_src=twsrc%5Etfw">November 3, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

AK Parti Grup Toplantısı iptal edildi, yine yalana sarıldılar! ile ilgili etiketler Erdoğan Anadolu Ajansı AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.