Ak Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: EYT Pazartesi Meclis'te

EYT düzenlemesi ile ilgili açıklama yapan AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 'Detayları pazartesi günü 11.00'de açıklayacağız' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM'de gazetecilerin EYT'yle ilgili sorularını cevapladı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: EYT Pazartesi Meclis'te

Akbaşoğlu EYT gündemine ilişkin yaptığı açıklamada "EYT Pazartesi günü saat 12.00'de TBMM'de" ifadelerini kullandı.

EYT PAZARTESİ GÜNÜ MECLİS'TE 

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, "İnşallah pazartesi günü EYT ile ilgili teklifimizi Meclis Başkanlığımıza sunacağız. Bu konuda pazartesi günü saat 11.00'de bir basın açıklamasıyla da EYT düzenlemesinin neleri ihtiva ettiğini, nasıl bir kapsam içerisinde olduğunu kamuoyuna duyuracağız" yanıtını verdi.

EYT KİMLERİ KAPSIYOR?

8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olanlar EYT kapsamına giriyor. Bu tarihten sonra hizmet başlangıcı olanlar ise düzenlemeden yararlanamayacak. Çalışanların kapsamı için SSK, Emekli Sandığı veya Bağ-Kur ayrımı yapılmayacak.

Ak Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: EYT Pazartesi Meclis'te ile ilgili etiketler ekonomi EYT AK Parti Ak Parti Grup Başkanvekili
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.