AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek oldu: İsim benzerliği dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 48 belediye başkan adayını açıklıyor. Burada açıklanan isimler arasında Burdur Belediye Başkanı Adayı Mehmet Şimşek'in ismi oldukça dikkat çekti. İsmin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le olan benzerliği herkesi şaşırttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da bulunan ATO Kongre Merkezi'nde organize edilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı ile partisinin belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı.

AK Parti'nin Burdur adayı açıklandığı sırada herkes isim benzerliği nedeniyle şaşırdı.

Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek'in açıklanmasıyla akıllara Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geldi.

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek oldu: İsim benzerliği dikkat çekti

MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR?

Mehmet Şimşek, Burdur'da doğdu. Mehmet Şimşek, Burdur bürokrasisi ve spor camiasının çok yakından tanıdığı bir isim. Mehmet Şimşek, Milli Eğitim şube müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler il müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde daire başkanlığı gibi görevleri yürüten, aynı zamanda ilimizde başta hentbol branşı olmak üzere sportif faaliyetlerin içinde yer aldı. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlık görevini üstlenen Mehmet Şimşek, beş yıl önce 2019’daki aday adaylığı deneyiminden sonra ikinci kez AK Parti’den Burdur belediye başkanı adayı oldu.

 

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek oldu: İsim benzerliği dikkat çekti ile ilgili etiketler Burdur AK Parti Mehmet Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.