AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi enkaz altında!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin enkaz altında olduğu belirtildi. Gelen bilgilere göre Milletvekili Yakup Taş'ın deprem sırasında valiyi arayarak enkaz altında kaldıklarını belirttiği öğrenildi. Telefonu kapanan Taş'a ne yazık ki ekipler hala ulaşılamıyor.

Son dakika haberi: Edinilen son bilgiye göre, AK Parti Adıyaman milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Yakup TAŞ ve ailesinin enkaz altında olduğu belirtildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURULDU

Yakup Taş'ın Twitter hesabından, "Vekilimiz Yakup Taş ailesi bir cok hemşehrimiz gibi deprem nedeniyle enkaz altındadır. Dualariniza vekilimiz ve ailesini de katar mısınız...." paylaşımı yapıldı.

 

KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Taş'ın bulunduğu yere ulaşıldığını, kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

EKİPLER HENÜZ ULAŞAMADI

Gelen bilgilere göre Milletvekili Yakup Taş'ın deprem sırasında valiyi arayarak enkaz altında kaldıklarını belirttiği öğrenildi. 

Telefonu kapanan Taş'a ne yazık ki ekipler hala ulaşılamıyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi enkaz altında! ile ilgili etiketler AK Parti deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.