Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi

Geçtiğimiz günlerde zor durumdaki bir hayranının yardım isteğini "Ben starım devlete başvurun" diye paylayan Ajdar, bu kez de konuk olmak için istediği ücret ile şoke etti. Armağan Çağlayan tarafından "Gör Beni" programına konuk olması istenen Ajdar tam 1 milyon euro talep etti. Çağlayan bu şok isteği sosyal medya hesabından "Günüzünü şenlendireyim" sözleriyle başladığı mesajında paylaştı...

YouTube'da sunduğu 'Gör Beni' adlı programında her hafta ünlü bir ismi konuk eden Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir tweet attı. 

Mesaj bu hafta konuk etmek istediği şarkıcı Ajdar'ın talebiyle ilgiliydi. 

2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışmasında boy gösteren Ajdar'ı programına konuk ederek sohbet etmek amacıyla aradıklarını belirten ünlü televizyoncu, son günlerde ilginç çıkış ve tavırları ile dikkat çeken Ajdar'ın talep ettiği şok ücreti açıkladı.

Mesajına "Gününüzü şeniendireyim mi?" diye başlayan Çağlayan, devamında ise "Gör Beni’de konul etmek içim Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için 1 Milyon Euro istedi. :)" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya kullanıcıları Ajdar'ın yaklaşık 8,8 milyon TL tutan talebi karşısında çok sayıda tepki mesajı paylaşırken bu isteğin şarkıcı için bir ilk olmadığı da ortaya çıktı. 

Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi

'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' adlı şarkıları ile bilenen Ajdar daha önce de 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlandığında, canlı yayına katılmak için 300 bin euro talep etmişti. 

Değerini 3 kata yakın artırdığı görülen 48 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz günlerde ise yardım isteyen hayranını paylamıştı. 

Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi - Resim : 2

YARDIM İSTEYEN ANNEYİ PAYLADI

Geçtiğimiz günlerde TikTok'ta canlı yayın yapan Ajdar, konuk ettiği annenin engelli kızı için manevi yardım istemesi üzerine çaresiz kadını paylamıştı.

Ajdar, sert bir üslupla anneye "Yardım kuruluşu değil burası. Ben bir starım biliyorsun. 20 yılımı verdim. Hayranlarımla görüşüyorum. Sen kızın için devlete başvur. Allah sağlık versin sana da kızına da devlete başvurabilirsiniz. Sesinizi o şekilde yükseltebilirsiniz" ifadesini kullanmıştı.

Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi - Resim : 3

POP STAR YARIŞMASINDA DA HAD BİLDİRMİŞTİ

Armağan Çağlayan, bugün 48 yaşında olan Ajdar'ın 2003 yılında 'Popstar Türkiye' yarışması İstanbul elemelerine katılmak için geldiğinde yaşadıklarını bundan yıllar önce bir TV programında şöyle anlatmıştı:

"Ajdar jüri odasına geldi. Ahmet San, Ajdar'a 'sen şarkı mı söylüyorsun?' dedi. Ajdar, 'Valla ben starım haddini bil. Sen bana olmadı diyecek kalibrede değilsin" dedi. Hepimize bağırmaya başladı. Ajdar, bağırdı hızını alamadı, çıktı dışarı yine geldi yine bağırdı."

 



Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan YouTube TikTok ajdar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.