Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki lüks villasına alıcı buldu

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan 4 yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki 3 katlı villasına sonunda alıcı buldu. Pekkan, 4 yıldır satamadığı evine tadilat yaptırdı. Evin yeni halini gören bir iş adamı, Ajda Pekkan’la masaya oturmak için ünlü şarkıcıya haber yolladı. İşte detaylar...

Zekeriyaköy'deki villasını 4 yıl önce satılığa çıkartan Ajda Pekkan, evine 40 milyon lira değer biçmişti. Bir ara Dubaili bir prensin alacağı konuşulan villaya çok teklif gelmiş fakat Ajda Pekkan, 40 milyon liradan bir kuruş aşağı inmemişti.

TADİLATTAN SONRA EVİNE ALICI BULDU

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberine göre; Evi hala satılıkta olan ve baştan aşağı tadilat yaptıran Ajda Pekkan'a bu kez Arap bir müşteri çıkmış. Ailesi ile birlikte her sene İstanbul'da tatil yapan Arap iş adamı, Ajda Pekkan'ın evinin fotoğraflarını çok beğenmiş ve görmek istemiş. Evine tadilat yapan Ajda Pekkan, fiyatta indirim yapmamak için direniyor.


Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki lüks villasına alıcı buldu

Toplamda 1100 metrekare arsa üzerine inşa edilen villanın kullanım alanı ise 960 metrekare. Özel olarak dekore edilen villada 6 oda ve 2 salon bulunuyor. Evin içerisinde spor salonu, asansör, hizmetli yaşam alanı ve çalışma odası yer alıyor. Büyük bir havuza sahip olan ev 24 saat özel güvenlikler tarafından korunuyor.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki lüks villasına alıcı buldu ile ilgili etiketler Ajda Pekkan satılık villa süperstar zekeriyaköy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.