Ajda Pekkan 23 yıl önce kaybettiği annesi Nevin Pekkan'ı ölüm yıl dönümünde duygusal sözlerle andı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve sevenlerini endişelendiren Ajda Pekkan kısa sürede eski sağlığına kavuştu. Koronavirüsü atlatan 76 yaşındaki sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Ajda Pekkan, 1999 yılında vefat eden annesi Nevin Pekkan'ı ölüm yıldönümünde Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla andı. Süperstar'ın o paylaşımı takipçilerine hüzne boğdu.

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan yakalandığı koronavirüsü atlattı. Sosyal medyaya geri dönen Ajda Pekkan, 23 yıl önce vefat eden annesi Nevin Pekkan'a olan özlemini Insagram hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Pekkan'ın annesine olan benzerliği ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.


AJDA PEKKAN'IN ANNE ÖZLEMİ

Hastalığı atlatan 'Süperstar', paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Pekkan, 23 yıl önce vefat eden annesi Nevin Pekkan'ı ölüm yıl dönümünde duygusal sözlerle andı. Annesinin yıllar önce çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Ajda Pekkan, özlemini dile getirdi.


Pekkan paylaşımına, "Canım annem... Sensiz geçen 23 yıl ve bitmeyen özlemin... Seni her daim sevgi, saygı ve minnet ile anıyorum. Ebedi hayatında huzur içinde uyu..." notunu düştü.

Ajda Pekkan 23 yıl önce kaybettiği annesi Nevin Pekkan'ı ölüm yıl dönümünde duygusal sözlerle andı

 

 

Ajda Pekkan 23 yıl önce kaybettiği annesi Nevin Pekkan'ı ölüm yıl dönümünde duygusal sözlerle andı ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Sosyal Medya Nevin Pekkan
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.