Ajda Pekkan 1,5 ay sonra sahnelere geri döndü

Evinde geçirdiği kaza nedeniyle kalça kemiği kırılan ve ameliyat masasına yatan Ajda Pekkan bir süredir konser veremiyordu. Ünlü popçu yılbaşı gecesi sahnelere geri döndü. Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, 2023'e Kıbrıs'ta sahnede girdi.

Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bir süredir sahnelerden uzakta olan Ajda Pekkan yılbaşı gecesi sahnelere geri döndü. Bir süre müzikten uzak kalan Pekkan sağlığına kavuştu ve 1.5 ay sonra sahneye çıktı.

YENİ YILI KIBRIS'TA HAYRANLARIYLA KARŞILADI


Sevenlerini Kıbrıs'ta selamlayan sanatçı, "Sağlık, mutluluk, huzur, barış, bolluk bereket içinde mutlu bir yıl diliyorum hepinize. Sevginin gücüne inanmalıyız, sevgiyle her zorluğu aşabiliriz" dedi.

Ajda Pekkan yılbaşı sahnesinden karelerini ''Hoşgeldin 2023💫 Mucizelerle, Güzelliklere ✨ dolu bir yıl olsun… ❤️'' notuyla Instagram'dan yayınladı. 

Ajda Pekkan 1,5 ay sonra sahnelere geri döndü

 

Ajda Pekkan 1,5 ay sonra sahnelere geri döndü - Resim : 2

Ajda Pekkan 1,5 ay sonra sahnelere geri döndü - Resim : 3

Ajda Pekkan 1,5 ay sonra sahnelere geri döndü - Resim : 4

 

 

Ajda Pekkan 1,5 ay sonra sahnelere geri döndü ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Konser Kıbrıs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.