Ajax'tan 3 maçta 9 puan! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları...

Devler Ligi'nde Ajax fırtınası esiyor... 12 eksikli Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Hollanda şampiyonu, tam kadro Borussia Dortmund'u da evinde 4-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Amsterdam ekibi C Grubu'na 5-1'lik Sporting Lizbon deplasman galibiyetiyle başlamıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. maç haftasının ilk bölümü tamamlandı. Beşiktaş kendi sahasında Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup olurken, C Grubu'nun diğer maçında Ajax da evinde Borussia Dortmund'u 4-0'la geçti.

Amsterdam devine 3 puanı getiren 4 golü Marco Reus (k.k.), Daley Blind (25) ve Anthony (57) attı. Son iki golün asisti Sebastien Haller'den geldi. Fildişi Sahilli yıldız 4. golü de kendisi attı. Hollanda şampiyonu bu galibiyetle 3 maçta 9 puana ulaştı. Dortmund ekibi ise 6 puanda kaldı.

Ajax'tan 3 maçta 9 puan! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları...
Mohamed Salah, Liverpool tarihinde üst üste 9 maçta gol atan ilk futbolcu oldu.

 

ATLETİCO MADRİD BU KEZ MAĞLUP

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, mağlup olmamayı bir şekilde başarıyor. B Grubu maçında Liverpool'u ağırlayan İspanyol devi 0-2 geriye düştüğü maçtan 2-2 beraberliği yakaladı ama 2-3 mağlup olmaktan kurtulamadıç

Mohamed Salah ve Naby Keita ile 13 dakikada 2 gol bulan İngiliz devi, Antoine Griezmann'ın 20 ve 34'te attığı gollere engel olamadı. Fransız yıldız 52'de direkt kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. Galibiyeti getiren golü 78'de Mohamed Salah penaltıdan attı.

Diego Simeone'nin takımı ilk maçta da evinde Porto'yla golsüz berabere kalmıştı. Portekiz ekibi o maçta dünyaları kaçırmıştı. Wanda Metropolitano'da henüz galibiyet göremeyen Atleti, 2. maçta Milan deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen 90+6'da gelen golle 3 puanı almıştı.

Grubun diğer maçında Porto evinde Milan'ı tek golle devirdi. Porto'nun galibiyet golü 2. yarıda Luis Diaz'dan geldi. İtalyan devi bu sonuçla 3 maçını da kaybetmiş oldu.

 

 

Ajax'tan 3 maçta 9 puan! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları... ile ilgili etiketler Ajax Borussia Dortmund Beşiktaş Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi Anthony Sebastien Haller mohamed salah
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.